Hoppa direkt till innehåll
Gå med

När ni blir sponsrade av GameConnect

Innan ni läser vidare på den här sidan så ber vi er gå igenom sidan med Sponsringskrav för att veta exakt hur det ska fungera.

Vad händer vid sponsring?

Om er klan fått sponsring så betyder det att ni kommer bli ansvariga för en public-server här på GMC som ni ska jobba med att se till att den är aktiv och populär. Vilken server det handlar om för just er kommer i informationen från oss när vi accepterat er ansökan.
När ni skött den servern så får ni tillgång till en egen privat server, och där finns det två val:

1. Ni har linuxvana

Om ni har konfigurerat linuxservrar förut så får ni i så fall en helt egen SSH/SFTP-login på servern som public-servern ligger på där ni kan installera, konfigurerar och göra vad ni vill med den spelserver ni har fått sponsring för (i dagsläget tillåter vi INTE installation av andra tjänster på den inloggningen, såsom bouncers eller voice-servrar).

2. Ni har inte linuxvana

Då får ni kontakta vår som sätter upp servern åt er, med era inställningar, maps, configs och allt som behövs för att ni ska ha en fungerande spelserver.
När allt är på plats så får ni använda den privata servern till spel när som helst och hur mycket som helst. Vi tar inte betalt av er vid något tillfälle - men ni måste fortsätta underhålla publicservern och missköter ni det uppdraget på något sätt så kan det leda till att ni mister den privata servern.
Hjälp oss så hjälper vi gärna er!
0 Kommentarer