Hoppa direkt till innehåll
Gå med

GameConnect i erat Stadsnät

Tänk om du kunde ge en målmedveten målgrupp det dom allra helst vill ha?

Spel?

Onlinespel är en stark social kraft idag. Spelbranschen omsätter minst lika mycket som film- och musikbranschen. Att spela spel tillsammans handlar mer och mer om ett socielt umgänge och dagens spel ställer högre krav på samarbetsförmåga och lagspel.

Ungdomar?

Starka opinionsbildare i hemmen, stor teknisk kunskap och stora krav på nätverket och har stora sociala nätverk. Varför skulle man inte satsa på en tjänst riktad till dem?

Bredband?

Spelar man onlinespel så finns det inget så åtråvärt som snabba spelservrar. Och det finns ingen som kan leverera så snabba spelservrar som den som är nätägare. En snabb LAN-koppling eller fiber rakt till bostaden är helt enkelt oslagbart snabbt.
Men den här kombinationen kan nätägare skapa en fruktansvärt åtråvärd tjänst till en förbisedd målgrupp som är starka opinionsbildare i hemmen.

Kostnad?

GameConnect är ett kostnadsfritt projekt som drivs av Jonas Eklundh Communication AB. Driften av era spelservrar är helt gratis. Den enda kostnaden i samband med GameConnect är den för hårdvaran, de fysiska servrarna som står i erat nät och som ni själva därefter äger. Sen rekommenderar vi ju givetvis att tjänsten marknadsförs lokalt så att intresset blir stort.
Prisexempel för en spelserver är ungefär 30 000 kronor. Då får ni en ruskigt kapabel spelserver som ni placerar i ert nät kopplad till en av era internetleverantörers 100mbit-uppkoppling.

Internet?

Ja, det är vår rekommendation, och erfarenhet, att man når ut till flest ungdomar genom att erbjuda en internettjänst. Det kan tyckas underligt, men att skapa en speltjänst som enbart fungerar som en bonustjänst för stadsnätsanslutna är ju i stort sett bara en kostnad för redan befintliga kunder.
Om ungdomarna kommer åt servarna från internet så får dom fortfarande en väldigt bra uppkoppling mot dem, samtidigt som Stadsnätet exponeras och marknadsförs direkt till varje spelare.
0 Kommentarer