Hoppa direkt till innehåll
Gå med

Hjälp GameConnect!

Hejsan! GameConnect vill ha din hjälp att komma igång igen! Vi startade GameConnect 2004 och tyvärr så gick hela projektet ned lite i dvala efter 2008, men nu vill vi komma på fötter igen! Och vi behöver din hjälp!

Crew

I första hand behöver vi pålitliga människor som Crew, det vill säga folk som brinner för spelande och vill hjälpa till med servrar, sponsring, nyheter, bloggande, cuper/ladders, tävlingar och mycket sådant. Allt kommer inte köra igång på full fart från dag ett, men vi behöver all hjälp vi kan få för att komma igång!

Servrar

Vi kommer sätta upp inte mindre än 16 servrar för GameConnect. Varje server kommer köra två stycken spelservrar - en public-server och en war-server som vi sponsrar ut till en klan. Vi kommer inte köra igång med sponsringen på en gång, för det första är att installerat och hitta serveradmins i Crew som kan ta hand om servrarna ordentligt. Så vi söker givetvis dig som har vana att sätta upp CS:S-servrar i Linux (och andra servrar som kan komma att bli aktuellt).

Public och War

För er som minns sponsringen från förut så är det exakt samma upplägg nu. En klan som sponsras kommer få en egen privat warserver för träning och matcher, men med detta kommer ansvaret att hantera en public-server som ska flyta på och vara trevlig helt enkelt.

Vem äger GameConnect?

Jag heter Jonas Eklundh (kallar mig Sandman på sidan) och både äger och driver GameConnect. Den här "återfödelsen" av GameConnect finansieras 100% av mig, de 16 servarna har jag beställt själv, betalar själv och ägs allt helt av mig. Dom kommer stå här på mitt kontor i på en 250 Mbit/s uppkoppling via Quicknet AB i Stadsnätet i Västerås.
Men jag är bara en person, och jag driver ett eget företag och det finns inte en chans att jag kan driva GameConnect själv. Jag har varken tid, ork eller lust att se till att servarna flyter på som dom ska, eller att tävlingar följs upp på rätt sätt. Däremot så driftar jag själva webbplatsen gameconnect.se i mitt CMS, samt agerar gärna samordnare och projektledare - men det är av yttersta vikt att rätt personer kommer med i det här projektet som vill vara med och driva det med mig. Utan er kan det inte bli någon GameConnect (och de nya servarna kommer stå väldigt oanvända :)

Nästa steg?

Jag har gått igenom databasen för GameConnect och vi har i dagsläget 8000 medlemmar registrerade, som den här uppmaningen om hjälp går ut till. Jag hoppas att vi bland alla dessa kan hitta eldsjälar nog för att köra igång! Om du är intresserad, gå till Crew-sidan på gameconnect.se och se vilka roller vi söker. Besök gärna vår IRC-kanal på QuakeNet: #gameconnect - den är i dagsläget helt tom, men med lite nytt liv där inne så kan vi säkerligen få igång diskussionen igen.
4 Kommentarer