Hoppa direkt till innehåll
Gå med
DSC_5200
Sandman M48
Det är jag som driver www.GameConnect.se, och har gjort det från början. Jag försöker delege...
weblog

Weblog

Så, nu är delarna beställda för att vattenkyla min kära dator, ska återkomma med en lista över vilka delar som är beställda lite senare, tänkte rita upp lite hur det kommer att se ut och fungera.
Jag har en Fractal Designs XL-låda som är av Full Tower-typ och därmed gott om utrymme i den. Så här ser den ut just nu. Utöver dom stora fläktarna på grafikkorten så har jag tre tre fläktar över minnen och CPU. Lådan har plats för tio stycken hårddiskar, vilket jag inte använder då jag bara har fem, men det betyder att om vi stuvar om lite så får vi rum med det vi vill ha in.
Detta är tanken. Pump och tank hamnar på det undre 5,25"-utrymmet, varpå en 10mm-slang leder vattnet till de två grafikkorten och sedan in i en radiator och sedan rakt in i en radiator som avger värme ut på baksidan av datorn, sedan in i processorn och sen till andra radiatorn och sedan tillbaka till pumpen och tanken. Define XL har plats för en riktigt stor radiator i baksidan och när man offrar 5,25 och HDD-platserna i fronten så får man rum med hur mycket som helst där med. Fläkten i taket behålls för RAM och moderkort, och PSU har ju kvar sin fläkt givetvis, men annars så kommer den här datorn knappt låta alls. Sweet!
Mer bilder och foton när monteringen kommer igång, förhoppningsvis nästa vecka!