Hoppa direkt till innehåll
Gå med
DSC_5200
Sandman M48
Det är jag som driver www.GameConnect.se, och har gjort det från början. Jag försöker delege...
weblog

Weblog

01
dec
2011

Vattenkylning

21:35 3274, 4 kommentarer
Så mina jobbiga krascher var inte på grund av minnesfel utan överhettning. Med två stycken 6990 i lådan så är det klart det blir lite varmt. Jag har kört med lådan öppen för att få in luft i den men det hjälper inte så mycket. Så jag har väl funderat lite på möjligheterna att vattenkyla dom i stället. Har sett en hel del resurser på nätet som tyder på att det skulle vara möjligt att kyla dem i en loop och CPU/mobo i en annan loop. Finns en del videos på Youtube som visar personer som vattenkyler både en och dubbla 6990 och datorn blir nästan helt tyst.
För när jag slänger på Crysis 2 eller Battlefield 3 då låter det utav bara helvete från burken, och det gör ju inte spelupplevelsen bättre direkt!
www.coolingstuff.se finns ju det mesta man behöbver utgår jag från, men då jag inte gjort något sådant här förut så skulle jag vilja ha information för just mina förutsättningar. Vad måste jag göra för att få ihop vattenkylning för två 6990 och en feting-i7:a? Det är ju det som är frågan! Jag ska rota vidare i detta så får vi se om jag kommer fram till något!
  • comment