Hoppa direkt till innehåll
Gå med
DSC_5200
Sandman M48
Det är jag som driver www.GameConnect.se, och har gjort det från början. Jag försöker delege...
weblog

Weblog

20
apr
2011

Gears of War 3

12:11 3119, Inga kommentarer
Jag har spelat Gears of War 2 oförskämt mycket, och tycker det är ruskigt skoj faktiskt, speciellt tillsammans med vänner. Gears of War 3-betan släpptes i förrgår och jag var inte sen att testa den så klart.
Jag vet inte vad jag ska säga. Multiplayer Gears of War vet jag inte om det är min grej. Och sen letade jag efter saker som var nya i trean men det kändes och såg ut exakt som tvåan fast med andra banor bara. Dock mer öppna banor mer lämpade för multiplayer-slakt.
Förmodligen hänger det på mig dock. Det som alltid lockat mig med Gears of War är att vara en fyra-fem stycken kompisar på Xbox live som slaktar fiender i Hordes-läget. BRa läge för samarbete, mycket action och mycket skrik på varandra. Kände aldrig den känslan när man spelar online med främlingar - vilket ju inte är så konstigt.
Vissa spel kräver ju inte den aspekten. Jag kan tokspela Modern Warfare hur mycket som helst utan att sakna polare att snacka med (faktum är att jag aldrig HAR spelat det med polare - kanske är en avgörande skillnad?)
Men jag hoppas att live-läget i Gears 3 blir minst lika skoj som i tvåan, men jag får ändå en känsla av att trean bara är en map-pack till tvåan egentligen.